Çertifikata e pronësisë si kusht për Lejen e Ndërtimit
Lexo më shumëData e publikimit: 08/11/2021
Data e ri-publikimit: 12/05/2023
Kriteret minimale për ndërtimin e një stalle
Lexo më shumëData e publikimit: 08/11/2021
Data e ri-publikimit: 11/05/2023
PJELLJE TË ORIENTUARA NË PERIUDHËN TETOR-DHJETOR
Lexo më shumëData e publikimit: 09/09/2020
Data e ri-publikimit: 09/05/2023
Delet përbëjnë një grup interesant të kafshëve prodhuese të ushqimit për njerëz.
Lexo më shumëData e publikimit: 02/11/2020
Data e ri-publikimit: 02/05/2023
Le të njihemi me disa nga racat e të leshtave, qoftë ato të importuara apo edhe ato lokale.
Lexo më shumëData e publikimit: 30/03/2021
Data e ri-publikimit: 29/04/2023
Cilat janë delet më të preferuara në tufë?
Lexo më shumëData e publikimit: 30/03/2021
Data e ri-publikimit: 29/04/2023
Shumllojshmëria e vegjetacionit në të gjithë vendin krijon mundësi për plotësimin e nevojave bazë të dhive për ushqim. Zonat pyjore janë zonat më të pasura për kullotje ku ato shfrytëzohen me efiçencë duke i dhënë vlerë të veçantë mishit dhe qumështit si në cilësi dhe në shije.
Lexo më shumëData e publikimit: 15/10/2020
Data e ri-publikimit: 15/04/2023
Sasia e ushqimit që konsumohet nga dhitë varet nga disa faktorë sikurse janë rraca; seksi; mosha; madhësia; gjendja fiziologjike, pra nëse është barrëse, në fazën e tharjes apo në laktacion; sistemi i menaxhimit, pra ekstensiv (kryesisht në kullotë) apo intensiv (kryesisht në stallë).
Lexo më shumëData e publikimit: 15/10/2020
Data e ri-publikimit: 15/04/2023
Disa parime lidhur me të ushqyerit e dhive.
Lexo më shumëData e publikimit: 15/10/2020
Data e ri-publikimit: 15/04/2023
Duke njohur sëmundjet më të zakonshme që prekin delet, shenjat tipike të tyre si dhe masat për parandalimin e këtyre sëmudjeve, ju mundësoni një tufë të shëndetshme dhe një ekonomi më të mirë e të qëndrueshme të fermës suaj.
Lexo më shumëData e publikimit: 15/10/2020
Data e ri-publikimit: 15/04/2023