REGJISTROHUNI KËTU për të shfletuar rubrikat e tjera të platformës.
Kositja dhe manipulimi i jonxhës, janë momente shumë të rëndësishme për të siguruar cilësinë e saj. Duke qënëse vlerat ushqyese proteinike ndodhen në gjethen e jonxhës, bëni kujdes ta ruani atë gjatë kositjes, tharjes dhe transportit.
Çfarë duhet të mbani parasysh gjatë kositjes?
Nëse do të prodhoni vetë fare jonxhe në fermë, ju këshillojmë:
Shpërndaj në rrjetet sociale:
Abortet, apo ndërprerja e parakohëshme e barrsmërisë tek të imtat përbën një shqetësim të konsiderueshëm, pasi ato shkaktojnë humbje të mëdha ekonomike në fermat që i mbarështojnë ato
Lexo më shumë
Ndër patogjenët (shkaktarët) kryesorë që bëhen shkak për një barrsmëri të pasuksesshme tek të imtat mund të përmendim:
Lexo më shumë
Fermat urbane nxisin sipërmarrësit dhe sigurojnë një mundësi për inovacionin
Lexo më shumë
Sa i rëndësishëm është plehu organik në aktivitetin bujqësor dhe më gjërë?
Lexo më shumë
Kshillat tuaja jane te nevojshme per te gjithe fermeret.
-Gjon Marku