Video praktike ka për qëllim të tregojë se si të kontrollojmë temperaturën dhe lageshtinë në serrat tradicionale, si dhe metodat e reja që përdoren në serrat moderne për kontrollin e tyre. Në video shpjegohet përse është e domosdoshme të mbahet një temperaturë dhe lagështi optimale në serrë dhe sesi ndikojnë këto parametra në rendimentin e prodhimit dhe cilësinë e tij.
Shpërndaj në rrjetet sociale:
Lule ciani ka përdorime të shumta. Lulet e kësaj bime mund të konsumohen të gjalla ose të gatuara. Petalet e lules përdoren në sallata për t’i dhënë një ngjyrë tërheqëse, por edhe në ëmbëlsira. Lulekina përdoret edhe në formën e çajit.
Lexo më shumëCila është biologjia dhe masat e kontrollit të rrënjëngrënësit të misrit?
Lexo më shumëCilat janë disa nga arsyet kryesore të kultivimit të lavandës në vendin tonë?
Lexo më shumëHiri është një sëmundje shumë e rrezikshme që prek perimet e serës në përgjithësi
Lexo më shumë
Pershendetje Z. Rushdi ! Te pershendes per kontributin e madh qe po jep per bujqesine shqiptare e ne menyre te vecante per anetaret e FED invest me produktet tuaja dhe me teknologjite e njohurite qe ofron. Edhe njehere pune te mbare e suksese
-Valentin