Kontrolli i lagështisë dhe temperaturës në serrë – Video Praktike




Video praktike ka për qëllim të tregojë se si të kontrollojmë temperaturën dhe lageshtinë në serrat tradicionale, si dhe metodat e reja që përdoren në serrat moderne për kontrollin e tyre. Në video shpjegohet përse është e domosdoshme të mbahet një temperaturë dhe lagështi optimale  në serrë dhe sesi ndikojnë këto parametra në rendimentin e prodhimit dhe cilësinë e tij. 

Data e publikimit: 01/12/2022


Lini një koment


Komente të mëparshme
Pershendetje Z. Rushdi ! Te pershendes per kontributin e madh qe po jep per bujqesine shqiptare e ne menyre te vecante per anetaret e FED invest me produktet tuaja dhe me teknologjite e njohurite qe ofron. Edhe njehere pune te mbare e suksese

-Valentin


Shpërndaj në rrjetet sociale:

TEKNOLOGJIA E KULTIVIMIT TË CIANIT

Lule ciani ka përdorime të shumta. Lulet e kësaj bime mund të konsumohen të gjalla ose të gatuara. Petalet e lules përdoren në sallata për t’i dhënë një ngjyrë tërheqëse, por edhe në ëmbëlsira. Lulekina përdoret edhe në formën e çajit.

Lexo më shumë

CILA ËSHTË BIOLOGJIA DHE MASAT E KONTROLLIT TË RRËNJËNGRËNËSIT TË MISRIT?

Cila është biologjia dhe masat e kontrollit të rrënjëngrënësit të misrit?

Lexo më shumë

TEKNOLOGJIA E KULTIVIMIT TË LAVANDËS

Cilat janë disa nga arsyet kryesore të kultivimit të lavandës në vendin tonë?

Lexo më shumë

HIRI NË KASTRAVECIN E SERRËS

Hiri është një sëmundje shumë e rrezikshme që prek perimet e serës në përgjithësi

Lexo më shumë